Familjeporträtt

Generations fotografering är väldigt populärt hos oss där de äldre familj medlemmarna önskar en gruppbild på släkten, stora som små.


Det är ett porträttfoto på någon eller några som vi vill hänga på väggen eller ta med oss som en tillflykt, ett minne eller påminnelse av han, henne eller dom. Familj är väldigt viktigt och livet blir så härligt när nya familjemedlemmar tillkommer. Passa på att fotografera familjebilder innan barnen flyttar hemifrån! Allt går i en rasande fart och tur är väl att man har kvar minnena från familjen innan alla flyttat till höger och vänster. Familjebilder är grundpelaren och tänk på att detta kan vara en kul händelse för alla famljmedlemmarna!! Vi behärskar allt ifrån små familjer till stora släktbilder med 20 personer i studion eller ute.

Vi kan även komma hem till er och göra en fotografering i er hemmiljö.Vi rekommenderar de kunder som önskar porträtt utomhus att boka en familjefotografering mellan maj och september. Då är naturen vackrare och vädret varmare. Vi fotograferar olika stilar beroende på dina önskemål. Ta gärna med barnens favoritgosedjur eller leksak som kan fungera som muta till de små barnen om det behövs. Ett ombyte av kläder är också bra att ha med. Ni kommer att kunna välja bilder på plats efter fotograferingen.

 


Följ oss i sociala medier!