FILM PRODUKTION

Vår specialitet är att filma produktbaserat innehåll för tv-reklam, internetkampanjer, tillsammans med reklambyråer och produktionsföretag, Musikvideo samt att arbeta direkt med företagskunder som dressman m.m. 

Film content for television commercials, internet campaigns. We're working together with advertising agencies and production companies, music videos, We're also working directly with corporate customers such as dressman, etc.

Film visas överallt! 

Om man går in på ett fastighetskontor, en bank eller tandläkare kommer man sannolikt att se en löpande video som beskriver ditt nästa fantastiska hem, hur pålitlig banken är och hur skicklig tandläkaren är.  

Alla företag behöver professionella filmer som beskriver deras verksamhet.

Företags Presentation från Mässa

Reklam Film

Mässa / Föreläsning

Vår Studio i Norrköping är fullt utrustade för all typ av filmproduktion. Vi har möjligheter att filma både i White Screen och Green Screen, självklart använder vi oss av Sennheiser och Sony för ljudupptagning. 

Vi jobbar med 3 st 4K Sony professionella Video kameror i Studion.

Vi optimerar all filmproduktion för vilka som ska nås och på vilken kanal det ska presenteras på. På sociala medier fungerar en typ av film medan Youtube kräver en annan typ av filmning som gör att ni når den avsedda publiken. 

  • Instagram
  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

© 2021 Carlsbecker by KG Z Fougstedt