CARLSBECKER

STUDIOS

Karl-Göran Z Fougstedt

Konstnärlig Bild

2003

Vardags bild

2014

Sport reportage

2005

Årets Nyhets Bild

2006

Årets Sport Bild 

2017

Sport Action 

2019

Sport action bild

2006

Prisbelönt Yrkesfotograf

KG Z Fougstedt - Prisbelönt yrkesfotograf med hela 7 priser i den prestige fyllda "Årets Bild" tog 2017 över Norrköpings äldsta Fotostudio "Ateljé Carlsbecker" och format det till den exklusivaste Studion med sitt nytänkande.

Svenskt Mästerskap Finalist & World Photographic Cup (WPC)

Stort tack till världens bästa fotograf @kg.fougstet @kgzfougstedt   @carlsbeckerstudios som kom förbi oss idag med vårt fantastiska bröllops album, förstoringar och filmer från vårt speciella dag. ❤ Det går inte med ord att beskriva hur nöjda och tacksamma vi är över hans otroliga jobb. 😍 Trodde inte mina ögon när vi såg filmen han satt ihop samt vilka coola bilder det var i albumet. Proffs! Vilket minne för livet. Vilken skicklig fotograf och filmare KG är. Men framförallt, vilken otroligt fin människa han är. Så glad att våra vägar korsats. ❤ Tack igen KG. För allt 🙏❤

Mikaela Laurén

Tusen tack KG för den underbara filmen på vårt Vigsel.
Vi är såååå glada att vi valde er till vårt bröllop!

Sara S

KG är en professionell & konstnär fotograf som uppfyllde alla våra önskemål på bästa sätt. Nu kan vi njuta av bilder & film varje dag. 

Natalie

NY ägare med nya idéer med nya ambitioner. Det kommer att bli säkert bättre och mer anpassat till dagens moderna teknik. Inom fotograferingen gäller det att man är uppgraderad och inte fastnar i det gamla annars kommer verkligheten att springa förbi en. Passar på och önskar Georgis , den gamla ägaren lycka till med sina uppdrag inom Senior galan. Det kommer att gå med all säkerhet utmärkt även där. In med det nya och ut med det gamla som växer med det nya.

Aleksander

© Copyright 2021 Carlsbecker Studios 

by KG Z Fougstedt

All Rights Reserved

  • Instagram
  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Tick tack