Beställning & Produkter

För att våra kunder ska få bästa upplevelse och värde för sina pengar väljer vi alltid bland de bästa materialen och tjänsterna från välrenommerade leverantörer i branschen. Bildprodukter, ramar, album och fotoböcker följer de senaste trenderna inom material och design. Papper och bläck har valts noggrant så att bilderna du väljer att hålla kommer att se lika fina ut och njuta av i generationer!

Efter fotografering går det till på följande sätt:

Bildvisning

1-2 veckor efter fotografering bokar vi en tid för bildvisning.

Innan bildvisningen gör vi en grov sortering och tar bort misslyckade bilder, t.ex. "Blinka foton.

Val av bilder

I bildspelet visas ett antal bilder från fotograferingen. Sedan plockar vi ut de bästa bilderna som ni  har valt och skapar lämpliga produkter som passar ditt hem och smak.

Planering & Beställning 

Efter beställning kommer vi att redigera bilderna och kan maila till er för godkännande om ni önskar. Det ingår en korrigering, önskar ni att ändra bilder eller korrigera på annat sätt, tillkommer det extra avgift.

Tänk också på vilka släktingar / vänner som kan njuta av foton från fotografering. Bilder är ett nöje att få!

Barnpassning 

Vi älskar barn, men precis under bildspelet kanske ni vill gå igenom bilderna och fatta beslut i lugn och ro. Vi rekommenderar att ni skaffar barnvakt & eventuellt husdjursvakt vid husdjursfotografering.

Förstoring

Papperskvalitet


I vår studio har vi prover av papperskvaliteter som kan väljas för olika inramningsvarianter. De vanligaste typerna är halvmatt klassiskt med en pärlyta, laminerat och matt konstpapper.

Skötelseråd

 

Även om bläck och papper är av högsta kvalitet bör bilder inte utsättas för direkt solljus över tiden. Försök att hänga bilderna för att minimera effekten av solljus.

Ram 

I vårt ramutvald hittar du säkert en lösning som passar ditt hemstil. Vårt ramverk kommer från ledande leverantörer i branschen. Vissa modeller finns i specialdimensioner utöver standardmått.

Med eller utan glas?


Här är det både smak och funktion som avgör. Bilder i passpartout kräver en blank glasram, så både passpartout och bilden är skyddade.

 

Laminerade?

Laminerade bilder är redan skyddade och har en yta som kan torkas av med en fuktig mjuk trasa och kräver inget glas på framsidan. Dessutom undviks reflektioner. Inramningen görs för hand. Syrafria material används för att garantera att produkten varar i flera generationer.

Skötselråd


Försök att hänga bilderna för att minimera effekten av solljus. Se till att använda lämpliga fästelement i väggen så att bilden hänger säkert och inte kan falla och skada människor, golv och möbler, etc.

Bilder i ram kan torkas av med en mjuk trasa fuktad med vanliga rengöringsmedel.

Touch tavla

Våra bildplattor är kanske den mest populära produkten just nu. Plattorna är eleganta och enkla. De passar in i de flesta hem. Det enda val du behöver göra är vilka storlekar som kan passa in hos er och vilka färger / material du vill ha på kanterna.

Touch singel - 10mm


Om du väljer enkla plattor är det viktigt att hitta den mest optimala storleken. Var noga med att inte välja ett för litet format! Utöver våra standardstorlekar kan vi leverera plattorna i speciella dimensioner.

Touch singel - 16mm


Om du väljer enkla plattor är det viktigt att hitta den mest optimala storleken. Var noga med att inte välja ett för litet format! Utöver våra standardstorlekar kan vi leverera plattorna i speciella dimensioner.

Touch modul


Här är oändliga möjligheter! Vi har standardmoduler, men du kan också komponera din egen modul med tre eller flera skivor. Touch-modulen passar nästan överallt! klicka här för att se de olika moduler som vi erbjuder.

Touch Block - 30mm


Detta är en tjockare version av Touch Single - 30mm. I de minsta storlekarna står det stöd av sig själv. Passar fint i t.ex. en hylla eller på ett bord. Upp till 30 × 30 i storlek är det också möjligt att montera en bild på båda sidorna av skivan. Touch Block kan också hängas på väggen, antingen som en enda eller som en modul.

Underhåll


Alla bilder på plattorna är laminerade. Detta innebär att de har applicerats på en skyddsfilm som både minskar effekten av UV-strålning och skyddar bilden från fysisk skada. Plattorna kan torkas försiktigt med vanliga hushållsmedel.

Album

Fanns det många favoritbilder? Bilderna som inte hamnar på väggen förtjänar också en trevlig presentation. En lösning kan vara en av våra albumprodukter!

Studioalbum (LSA)

 

Detta är vårt bästa och mest exklusiva fotoalbum. Albumet är tryckt med högsta fotokvalitet på akvarell eller laminerat glanspapper. Albumet är "layflat" utan att dela mellan sidorna, så bilden går över hela uppslaget och ligger platt när du öppnar den.

Saga Album

 

Albumet har samma bildkvalitet som LSA, men är ett billigare alternativ. Sidorna är något tunnare och är inte laminerade. Det är, precis som LSA, tryckt med den högsta fotokvaliteten på Luster Fotopapper. Albumet är också av typen "Layflat". Även här är det ingen delning mellan sidorna, och bilderna täcker hela bladet.

Plexi Album

 

Albumet har samma bildkvalitet som LSA och är samma som LSA är det vårt bästa och mest exklusiva fotoalbum. Albumet är tryckt med högsta fotokvalitet på laminerat glanspapper. Albumet är "layflat" dvs utan skarv, så bilden går över hela uppslaget och ligger platt när du öppnar den.

Den fina akrylglasytan ger djup och glans & gör din Cover bild levande.

Imagesbox

En image box är en vacker låda klädd i linne. I lådan kan det finnas 10-14 bilder i som är laminerade på syrafritt backboard.

Dessa bilder kan man rama in för att sedan byta ut, ge bort till mormor/farmor, eller bara lägga ner i lådan och spara. Lådan gör sig vacker i bokhyllan.

Bilderna kan även ha en passerpartout.

Lådan finns i många färger. Ni väljer den färg som följer tråden i bilderna så klart.

Neptun

Detta är en elegant och modern bildpresentation som passar in i en modern interiör.

Neptune finns med vanligt fotopapper eller metallpapper som kan ge det "lite extra" i reproduktionen av motivet.

Om du vill dekorera ditt hem med något som sticker ut väljer du Neptune.

 

Akrylglas

 

Trycket är av högsta kvalitet och är monterat i ett härdat skrapresistent akrylglas. Produkten har två typer av upphängning: Antingen med aluminiumkonsoler i varje hörn eller en dold upphängning på baksidan. Båda ger avstånd till väggen.

 

Aluminium


Bilden är monterad på insidan av ett 8 mm tjockt härdat akrylglas.

Aluminiumtavlor är uppbyggda av fjäderlätta syntet- och är behandlade för att skyddas mot UV-strålning. Foto på aluminium sticker ut som väggdekoration, och är ett sant hantverk!

Underhåll

Glaset kan torkas av med en mjuk, fuktig trasa. UV-skydd är bättre än museumsglas - mer än 90% skydd.

Canvas

Våra canvastavlor görs för hand med specialanpassad Hahnemühle konstcanvasduk, utmärkt arkivbeständigt bläck och äkta kilramar eller kan ramas in.

Vår professionella canvasduk är speciellt certifierad för att skriva ut foton på duk. Denna foto canvas har utformats speciellt för att skriva ut de klaraste av bilder. Den passar perfekt till vår HP latexfärg och ger en signifikant bättre bildkvalitet än vanlig canvasduk. Resultatet blir en skarpare bild med mer intensiva färger på dina canvastavlor från bestcanvas.se.

Underhåll

Glaset kan torkas av med en mjuk, fuktig trasa. UV-skydd är bättre än museumsglas - mer än 90% skydd.

Carlsbecker Studios

      Fotograf K-G Z Fougstedt         

 

Skolgatan 8

602 25 Norrköping

info@carlsbeckerstudios.se

011-188799

070-5698566

  • Instagram
  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Tick tack

© Copyright 2021 Carlsbecker Studios 

by KG Z Fougstedt

All Rights Reserved