BRÖLLOPS FILM 

I SVERIGE, EUROPA & HELA ASIEN

Låt era gäster vara närvarande på ert bröllop! Vi är av övertygelsen att ett bröllop upplevs bäst genom ens egna ögon och inte genom en mobilkamera. Vi är stolta över att kunna ge er en unik bröllopsfilm som fångar vackra ögonblick, människor och omgivningar och tar er tillbaka till er stora dag, om och om igen. 

Varje bröllop har en egen historia som vi älskar att berätta och ger brudparet någonting att se tillbaka på år efter år.

Vi anpassar oss efter era önskemål, allt ifrån en diskret film fotograf som går lite på sidan av eller en hel professionell produktion av ert bröllop med fyra filmfotografer.

Låt oss berätta din historia ...

Vi är baserad i Norrköping men vi producerar bröllopsfilmer runtom hela Sverige, Europa & Asien.

Världsmästaren Mikaela Laurén & Peder Södersteen

Vi har ett team från 1 filmare upp till 4 filmare beroende på önskemålet där vi kan fånga upp ert stora dag med olika kamera vinklar i kyrkan, förberedelserna, festen mm.

Vi strävar efter att fånga alla de ögonblick som gör er bröllopsdag till den bästa dagen i era liv. Alla dagens känslor, era älskades ord framme vid altaret, gästernas skratt och jubel under festen eller det där talet som fick alla att fälla en tår. Hur kommer ni minnas det?

Vi använder oss av den bästa utrustningen från Sennheiser och Sony för ljudupptagning. 

Vi jobbar med 3 st 4K Sony professionella Video kameror samt ett antal DLSR fullformat kameror.

 FILM PAKET

_ZD22525.jpg

Smaragd Paket

Bröllopsmöte

Vi träffas på kontoret i studion där vi går igenom alla era önskemål samt programmet inför er vigsel. Jag gör ett noggrant körschema för filmningen tillsammans med er så vi kan skapa skapa just den film ni vill ha

4 timmar filmning

Vi kommer att vara på plats under 4 sammanhängande timmar. Vilket brukar bli under parfilmning, vigsel & riskastningen. 

2 Filmare & 1 assistent 

Jag har med mig Min duktiga professionella filmare som driver även "Bridal by Razza" Hon kommer att vara med under hela dagen och filmar från en extra vinkel samt rättar till brudklänningen. Vi gör vårt bästa för att kunna ge er en ännu bättre upplevelse av ert bröllopsdag.

Detta möjliggör att vi ska kunna filma vigseln från minst 5 vinklar samt parfilmningen både med steadycam, drönare samt vanlig kamera

Filmning med 5 st 4K kameror

Hos oss får ni inte bara en filmare utanen hel filmproduktion, VI använder oss av Pro kameror från Sony och Nikon, drönare samt steady cam

Vi använder oss också av avancerade ljudupptagning med extra mikrofoner samt myggor i kyrkan för att få den perfekta ljudet från ert löfte.

Filmning med drönare

Vi filmar även med drönare för bästa kvalité samt det ger en annan känsla när vi vid redigeringen blandar fantastiska vyer av lokalen och omgivningarna. Filmning med drönare ingår endast under maj-aug.

 

Highlight Film 2-4 minuter

Få er dag förevigad i en vacker Highlight Film , sammanfattad i en klipp till musik på 2-4 minuter. Denna film kommer att ge er så mycket lycka att se tillbaka på många år framöver. 

  

Early Pris:

8.900 SEK

Ordinarie Pris: 14.900:-
_DSC8077.jpg

Pärla Paket

Bröllopsmöte

Vi träffas i vår lounge i studion där vi går igenom alla era önskemål inför er stora dag. Jag gör ett noggrant körschema för filmningen tillsammans med er så vi kan skapa välplanerade vigsel filmning.

Det ingår även ytterligare en träff närmare inpå bröllopet för att stämma av detaljer innan bröllopet.

Vi kommer även att hålla kontakt fram till bröllopet för att hålla oss uppdaterat om det sker ändringar som påverkar filmningen.

2 Filmare & 1 assistent 

Jag har med mig Min duktiga professionella filmare som driver även "Bridal by Razza" Hon kommer att vara med under hela dagen och filmar från en extra vinkel samt rättar till brudklänningen samt ser till att ni är bekväma.

Jag har även med mig min assistent som följer med och hjälper och underlättar för oss att vi ska kunna ge er en ännu bättre upplevelse av ert bröllopsdag.

Detta möjliggör att vi ska kunna filmas vigseln från minst 5 vinklar samt festen med minst 2 kameravinklar så att filmen blir helt magiskt.

12 timmar filmning

Vi kommer att vara på plats under 12 sammanhängande timmar och kommer att filma allt från förberedelse hos bruden ,brudgummen till Vigsel, riskastning, middag, tal, första dansen, Tårtan, festen mm. 

Filmning med 4K & drönare

Filmning sker med 5 st 4K professionella kameror. Vi använder oss också av avancerade ljudupptagning med extra mikrofoner samt  myggor i kyrkan för att få den perfekta ljudet från ert löfte.

Vi filmar även med drönare för bästa kvalité samt det ger en annan känsla när vi vid redigeringen blandar fantastiska vyer av lokalen och omgivningarna. Filmning med drönare ingår endast under maj-aug.

Highlight Film 2-4 min 

Få er dag förevigad i en vacker video, sammanfattad i en klipp till musik på 2-4 minuter. Denna film kommer att ge er så mycket lycka att se tillbaka på många år framöver. 

 

60 minuter film "best of the day​​"

Vi spelar också in alla tal under middagen, musik, dans mm. Bästa från hela dagen kommer vi att redigera till en 1 timmars lång film som leveras på USB. Denna del är helt ovärderlig för ni ska slippa be någon filma med mobilen som ni senare inte kan se med bästa kvalité på TV. De kan istället njuta av dagen tillsammans med er och lämna allt det till oss.

Early Pris:

26.900 SEK

Ordinarie Pris: 36.900:-

TILLÄGG

Möhippa/Svensexa

Vi är med er och filmar i 4 sammanhängande timmar.

4 min Highlight film ingår

Pris: 9.900:-

Extra Film Material

Extra Material från festen

Grov Redigerad (färg/ljud)

Pris: 2000:- /timme

Film till fest

I denna paket ingår Filmning på Green Screen i Studio eller portabel för ett känslosammare bröllopsfilm eller en del av bröllopsfesten där gästerna får ta del av eran kärlekshistoria.

Pris: 8.900:-

Vigsel "Hela" Film

Vi  kan levererar en unik  "Live On Tape" film dvs i sin helhet där varje sekund av er vigsel ceremoni är med från minst 3 olika vinklar . Denna film kommer att ge er alla detaljer som ni kan ha missat under vigseln. Ni kan återuppleva ert livs viktigaste cermoni om och om igen

Pris: 9000:-