Bröllops Fotografering & Filmning

Vårt mål är att fånga den stora dagen med vårt kreativa blick och göra allt vi kan för att hjälpa er att få den mest perfekta dagen. 

Följande kan vi erbjuda vid fotografering:

 1. Unika & Exklusiva parfotografering 

 2. Olika stilar och typer av foto 

 3. Studio & utomhus fotografering

 4. Green Screen Fotografering

 5. Fotografering med drönare

 6. Förberedelse dokumentation brud & brudgummen 

 7. Vigsel Fotografering

 8. Journalistiskt & exklusiv Fest fotografering

Följande kan vi erbjuda er vid Filmning:

 1. Filmning med 5 st 4-k filmkameror och trådlös proffesionell ljudupptagning

 2. Vigsel live on Tape

 3. Filmning Hel dag 

 4. Filmning Halv dag

 5. Dokumentär om brudparet med intervju & bilder

 6. Filmning med drönaren

 7. En film från 3 min upp till 2 timmar

Vi tar emot bokningar från runt om i Sverige samt Europa & Asien.

NYHET för 2019

 

Vi har börjat med en ny unik tjänst där vi erbjuder produktion av endokumentär om brudparet som kan visas på festen.

Vi är nyfikna på just era idéer och tankar. Hör av er på telefon eller mail för att diskutera upplägg och önskemål. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att ni ska bli nöjda, om vi så ska trolla! 

Vill ni göra en preliminärbokning redan nu så vi håller ditt datum? Boka  så har du snart bilder som gör dig rättvisa, och lite till..

FOTO & FILM PAKET

Mikaela 2018.jpg

Safir Paket

Bröllopsmöte

Ni kommer att träffa den prisbelönade fotografen KG Z i vårt studio där ni går igenom alla era önskemål inför ert stora dag. Vi antecknar och gör ett noggrant körschema för fotograferingen & filmningen tillsammans med er så vi kan skapa ett välplanerade foto & Filmtillfällen. Denna körschema skrivs ut varav ni får en kopia via mail så att ni kan ge den vidare till Toastmastern.

Provfotografering

I detta paket ingår en kortare provfotografering i samband med bröllopsmötet för att ni ska känna hur vi jobbar och ni ska kunna känna er bekväma. Det ingår 1 digital bild i 2000 pixlar.

1 Professionell fotograf & 2 filmare

Huvudfotografen kommer att vara den mångfaldiga pristagare KG Z Fougstedt samt hans duktiga assistent som driver även "Bridal By Razza"  kommer att vara med under dagen och fotograferar och filmar under 4 timmar. Detta gör det möjligt för er att kunna slappna av & njuta av dagen.

Filmning med 5 st 4K kameror samt drönare

Vi kommer att använda oss av professionella videokameror i kyrkan samt i festlokalen och filmar från olika vinklar för den magiska känslan när ni sedan tittar på filmen.

4 timmars Foto & Film

Vi är på plats under fyra sammanhängande timmar. Ni väljer själva hur ni önskar att lägga upp timmarna.

Vanligast är, vigsel och porträtt.

100 bilder ingår

Vi levererar 100 digitala bilder som ni får på ett USB minne. Bilderna levereras i 2000 pixlar samt anpassade till användning på sociala medier.

Highlight film 2-3 minuter

Få er dag förevigad i en vacker video, sammanfattad i klipp till musik på ca 2-3 minuter. Denna kommer ge er mycket lycka att se tillbaka på många år framöver.

3 st Inramad Fine art förstoringar

När det gäller förstoringar använder vi oss av exklusiva Fine-Art papper efter pappret är tjockare och lyxigare samt mer hållbart än vanliga förstoringar. I denna paket ingår 1 st 30x40  förstoring med vårt exklusivaste ram samt 2 st 24x30 förstoringar i färg eller svartvitt i vårt Standard Ram i Vit eller Svart..

Early Pris: 18.900:-

Boka nu
FMP21946.jpg

Diamant Paket

Bröllopsmöte

Ni kommer att träffa den prisbelönade fotografen KG Z i vårt studio där ni går igenom alla era önskemål inför ert stora dag. Vi antecknar och gör ett noggrant körschema för fotograferingen & filmningen tillsammans med er så vi kan skapa ett välplanerade foto & Filmtillfällen. Denna körschema skrivs ut varav ni får en kopia via mail så att ni kan ge den vidare till Toastmastern.

Det ingår även ytterligare en träff närmare inpå bröllopet för att hålla oss uppdaterat & stämma av detaljer eller ändringar innan bröllopet som påverkar filmningen.​​

Provfotografering 4 veckor innan bröllopet

I denna paket ingår en större provfotografering där vi skapar kreativa bilder i vårt studio eller utomhus. Detta är ett perfekt tillfälle där ni kan använda bilderna för inbjudan eller save the date. Vid denna fotografering får ni känna på hur det känns att bli fotograferad av mig & min team samt ni kan slappna av ännu mer vid bröllopsdagen. Det ingår 4 digitala bilder i 2000 pixlar.

Green Screen Filmning

I denna paket ingår Filmning på Green Screen i Studio eller portabel för ett känslosammare bröllopsfilm eller en del av bröllopsfesten där gästerna får ta del av eran kärlekshistoria.

1 Professionell fotograf & 2 filmare, 1 assistent

Huvudfotografen kommer att vara den mångfaldiga pristagare KG Z Fougstedt samt hans duktiga assistent som driver även "Bridal By Razza"  som kommer att vara med under hela dagen, och fotar och filmar allt. En extra kamera man och assitent är ockspå med i produktionen för att möjliggöra ännu fler oförglömliga ögonblick förevigas på bästa sätt

Minst 12 timmar Foto & Film

Fotografering i studio eller utomhus heldag (minst 12 timmar) på bröllopsdagen. Från förberedelse hos bruden samt brudgummen till Vigsel, riskastning, middag, tal, första dansen, Tårtan, festen mm.

300 bilder ingår

I denna paket ingår 300 behandlade digitala biler som Vi levererar på ett USB minne. Bilderna levereras i 2000 pixlar samt anpassade till användning på Sociala Medier.

Filmning med 5 st 4K kameror samt drönare

Vi kommer att använda oss av 5 st professionella 4K videokameror i kyrkan samt i festlokalen. Vi filmar från olika vinklar för den magiska känslan när ni sedan tittar på filmen.

2 st Highlight filmer ingår

I denna paket ingår en vacker video, sammanfattad i klipp från den bästa under dagen till musik på 3-5 minuter för användning för Facebook samt Youtube. 

Det ingår även 1 st highlight film på 1 minut för användning på Instagram.

Hela vigseln live on tape

Vi levererar hela Filmen "Live On Tape" dvs i sin helhet där varje sekund av er vigsel ceremoni är med . Denna film kommer att ge er alla detaljer som ni kan ha missat under vigseln pga bla nervositet. 

2 timme lång film samt alla tal

Ni kommer även att få 2 timmar lång film som kommer att ge er mycket lycka & tårar att se tillbaka på många år framöver och innehåller alla känslosamma delarna från dagen.

Bröllopsbokalbum

Vi tror att vackra bilder gör sig bäst i ett vackert bokalbum och inte bara på hårddisken eller USB-minne. Därför ingår det även en lyxig plexiglas coffee table bokalbum i storlek 30×30 cm, bilderna väljer ni fördelat på 35 sidor.

6 st Inramade Fine art förstoringar

När det gäller förstoringar använder vi oss av exklusiva Fine-Art papper eftersom pappret är tjockare och lyxigare samt mer hållbart än vanliga förstoringar. I denna paket ingår, 2 st 30x40 samt 4 st 18x24 förstoringar i färg eller svartvitt. Ni väljer fritt ram från vårt sortiment

1st 80x120 cm Akrylglas Tavla

I vårt lyxigaste paket ingår även en XXXL Akrylglas Tavla eller canvas förstoring

Early Pris: 69.900 SEK

Boka nu
Ordinarie Pris: 29.900:-
Ordinarie Pris: 76.000:-

TILLÄGG

Möhippa/Svensexa

Vi är med er och filmar i 4 sammanhängande timmar.

4 min Highlight film ingår

Pris: 9.900:-

Extra FotoTimme

Extra Fotograferings timmar

Pris: 1000:- / timme

Extra Film Material

Extra Material från festen

Grov Redigerad (färg/ljud)

Pris: 2000:- /timme

Fotobokalbum

Extra exklusiv plexiglas Fotobokalbum i 30x30 cm på 25 sidor

Pris: 5600:-

Exklusiva Tackkort

Exklusiva Tackkort i Carlsbecker Studios egen design med designande kuvert.

Pris: 60:- / st