BRÖLLOP

press to zoom

press to zoom
1/1

Låt era gäster vara närvarande på ert bröllop! Vi är av övertygelsen att ett bröllop upplevs bäst genom ens egna ögon och inte genom en mobilkamera. Vi är stolta över att kunna ge er en unik bröllopsfilm som fångar vackra ögonblick, människor och omgivningar och tar er tillbaka till er stora dag, om och om igen. 

Varje bröllop har en egen historia som vi älskar att berätta och ger brudparet någonting att se tillbaka på år efter år.

Vi anpassar oss efter era önskemål, allt ifrån fotografering, en diskret film fotograf som går lite på sidan av eller en hel professionell produktion av ert bröllop med fyra filmfotografer.

Låt oss berätta din historia ...

Vi tar bokningar i hela Sverige, Skandinavien, Europa samt Asien.

Följande kan vi erbjuda vid fotografering:

  1. Unika & Exklusiva parfotografering 

  2. Olika stilar och typer av foto 

  3. Studio & utomhus fotografering

  4. Green Screen Fotografering

  5. Fotografering med drönare

  6. Förberedelse dokumentation brud & brudgummen 

  7. Vigsel Fotografering

  8. Journalistiskt & exklusiv Fest fotografering

FOTOPAKET

DSC_8086.jpg

Stadshuspaket

60 minuter fotografering

60 minuter förevigar vi er med fotografering i studio &  utomhus eller både och.

Detta gör att du kan anpassa detta paket med extra fototimmar om du vill.

18x24 Förstoring

Det innehåller 1 st 18x24 förstoring i färg eller svart & vit i RAM.

Beställning efter bildvisning

Ni kan beställa förstoringar, Ram, Bokalbum, Canvas mm efter bildvisningen när ni vet hur många bilder ni ska ha.

Väljer ni förstoringar hos oss, kommer alla bilderna att skrivas ut på vårt mest exklusiva fotopapper som är tjockare och lyxigare samt mer hållbart än vanliga fotopapper.

Pris: 1600:-

Boka nu
FredrikJenny (10).jpg

Guldpaket

Bröllopsmöte

Vi träffas innan bröllopet för att gå igenom alla era önskemål inför bröllopet samt lära känna varandra bättre & kunna skapa den bästa bröllopsfotograferingen för dig. 

4 timmars fotografering

4 sammanhängande timmar förevigar vi er med fotografering i studio eller utomhus eller både och.

Detta gör att du kan anpassa detta paket med extra fototimmar om du vill.

100 digitala bilder

Det innehåller 100 redigerade bilder som vi levererar på en USB-sticka. Bildernas leveras i 3000 pixlar för utskrift samt för användning på Sociala Medier.

Beställning efter bildvisning

Ni kan beställa förstoringar, Ram, Bokalbum, Canvas mm efter bildvisningen när ni vet hur många bilder ni ska ha.

Väljer ni förstoringar hos oss, kommer alla bilderna att skrivas ut på vårt mest exklusiva fotopapper som är tjockare och lyxigare samt mer hållbart än vanliga fotopapper.

Pris: 8500:-

Boka nu

NYHET för 2021

 

Vi har börjat med en ny unik tjänst där vi erbjuder produktion av en dokumentär om brudparet som kan visas på festen.

Vi är nyfikna på just era idéer och tankar. Hör av er på telefon eller mail för att diskutera upplägg och önskemål. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att ni ska bli nöjda, om vi så ska trolla! 

Vill ni göra en preliminärbokning redan nu så vi håller ditt datum? Boka  så har du snart bilder som gör dig rättvisa, och lite till..

 FILM PAKET

_ZD22525.jpg

Smaragd Paket

Bröllopsmöte

Vi träffas på kontoret i studion där vi går igenom alla era önskemål samt programmet inför er vigsel. Jag gör ett noggrant körschema för filmningen tillsammans med er så vi kan skapa skapa just den film ni vill ha

4 timmar filmning

Vi kommer att vara på plats under 4 sammanhängande timmar. Vilket brukar bli under parfilmning, vigsel & riskastningen. 

2 Filmare

Jag har med mig Min duktiga professionella filmare som driver även "Bridal by Razza" Hon kommer att vara med under hela dagen och filmar från en extra vinkel samt rättar till brudklänningen. Vi gör vårt bästa för att kunna ge er en ännu bättre upplevelse av ert bröllopsdag.

Detta möjliggör att vi ska kunna filma vigseln från minst 5 vinklar samt parfilmningen både med steadycam, drönare samt vanlig kamera

Filmning med 5 st 4K kameror

Hos oss får ni inte bara en filmare utan en hel filmproduktion, VI använder oss av Pro kameror från Sony och Nikon, drönare samt steady cam

Vi använder oss också av avancerade ljudupptagning med extra mikrofoner samt myggor i kyrkan för att få den perfekta ljudet från ert löfte.

Filmning med drönare

Vi filmar även med drönare för bästa kvalité samt det ger en annan känsla när vi vid redigeringen blandar fantastiska vyer av lokalen och omgivningarna. Filmning med drönare ingår endast under maj-aug beroende på vädret.

 

Highlight Film 2-4 minuter

Få er dag förevigad i en vacker Highlight Film , sammanfattad i en klipp till musik på 2-4 minuter. Denna film kommer att ge er så mycket lycka att se tillbaka på många år framöver. 

  

Early Pris:

8.900 SEK

Ordinarie Pris: 14.900:-

FOTO & FILM PAKET

FMP21946.jpg

Diamant Paket

Bröllopsmöte

Ni kommer att träffa den prisbelönade fotografen KG Z i vårt studio där ni går igenom alla era önskemål inför ert stora dag. Vi antecknar och gör ett noggrant körschema för fotograferingen & filmningen tillsammans med er så vi kan skapa ett välplanerade foto & Filmtillfällen. Denna körschema skrivs ut varav ni får en kopia via mail så att ni kan ge den vidare till Toastmastern.

Det ingår även ytterligare en träff närmare inpå bröllopet för att hålla oss uppdaterat & stämma av detaljer eller ändringar innan bröllopet som påverkar filmningen.​​

Provfotografering 4 veckor innan bröllopet

I denna paket ingår en större provfotografering där vi skapar kreativa bilder i vårt studio eller utomhus. Detta är ett perfekt tillfälle där ni kan använda bilderna för inbjudan eller save the date. Vid denna fotografering får ni känna på hur det känns att bli fotograferad av mig & min team samt ni kan slappna av ännu mer vid bröllopsdagen. Det ingår 4 digitala bilder i 2000 pixlar.

Green Screen Filmning

I denna paket ingår Filmning på Green Screen i Studio eller portabel för ett känslosammare bröllopsfilm eller en del av bröllopsfesten där gästerna får ta del av eran kärlekshistoria.

1 Professionell fotograf & 2 filmare

Huvudfotografen kommer att vara den mångfaldiga pristagare KG Z Fougstedt samt hans duktiga medarbetare som driver även "Bridal By Razza" kommer att vara med under hela dagen, och fotar och filmar allt. En extra kamera man är också med i produktionen för att möjliggöra ännu fler oförglömliga ögonblick förevigas på bästa sätt

Minst 12 timmar Foto & Film

Fotografering i studio eller utomhus heldag (minst 12 timmar) på bröllopsdagen. Från förberedelse hos bruden samt brudgummen till Vigsel, riskastning, middag, tal, första dansen, Tårtan, festen mm.

300 digitala bilder

I denna paket ingår 300 behandlade digitala biler som Vi levererar på ett USB minne. Bilderna levereras i 2000 pixlar för utskrift samt anpassade till användning på Sociala Medier.

Filmning med 5 st 4K kameror samt drönare

Vi kommer att använda oss av 5 st professionella 4K videokameror i kyrkan samt i festlokalen. Vi filmar från olika vinklar för den magiska känslan när ni sedan tittar på filmen.

2 st Highlight filmer ingår

I denna paket ingår en vacker video, sammanfattad i klipp från den bästa under dagen till musik på 5-10 minuter för användning för Facebook samt Youtube. 

Det ingår även 1 st highlight film på 1-2 minuter för användning på Instagram.

Hela vigseln live on tape

Vi levererar hela Filmen "Live On Tape" dvs i sin helhet där varje sekund av er vigsel ceremoni är med . Denna film kommer att ge er alla detaljer som ni kan ha missat under vigseln pga bla nervositet. 

20-30 minuter lång film samt alla tal

Ni kommer även att få mellan 20-30 minuter lång film som kommer att ge er mycket lycka & tårar att se tillbaka på många år framöver och innehåller alla känslosamma delarna från dagen.

Bröllopsbokalbum

Vi tror att vackra bilder gör sig bäst i ett vackert bokalbum och inte bara på hårddisken eller USB-minne. Därför ingår det även en lyxig plexiglas coffee table bokalbum i storlek 30×30 cm, bilderna väljer ni fördelat på 35 sidor.

6 st Inramade Fine art förstoringar

När det gäller förstoringar använder vi oss av exklusiva Fine-Art papper eftersom pappret är tjockare och lyxigare samt mer hållbart än vanliga förstoringar. I denna paket ingår, 2 st 30x40 samt 4 st 18x24 förstoringar i färg eller svartvitt. Ni väljer fritt ram från vårt sortiment

1st 80x120 cm Akrylglas Tavla

I vårt lyxigaste paket ingår även en XXXL Akrylglas Tavla eller canvas förstoring

Early Pris: 69.900 SEK

Boka nu