Carlsbecker Studios - Fotograf K-G Z Fougstedt

Ateljé Carlsbecker slog upp portarna den 10 september 1965. I över 50 år har Leif Carlsbecker förevigat minnen med fotografier på barn, brudpar och porträtt i Norrköping.

Numera har Ateljé Carlsbecker blivit "Carlsbecker Studios by KGZ Fougstedt" då den mångfaldigt prisbelönta fotografen K-G Z Fougstedt fortsätter att utveckla Carlsbecker med TV studio, LED-studio samt avancerade fotograferingar av företag, fashion, bröllop, sport och event.

KG Z Fougstedt - Prisbelönt yrkesfotograf med hela 7 priser i den prestige fyllda "Årets Bild"  har bland annat vunnit 2017- Årets SportBild samt 2019 - Sportbild

KG har dessutom tillsammans med Anna-Stina Åkerberg producerat boken  "Enkelhetens Ljust - Pleasure in Simplicity"

Att vara fotograf är att vara konstnär. Det är ett sätt att uttrycka sig. Mina bilder på barn & familj är en hyllning till livet. Porträtten blir minnen från den där magiska första tiden i barnets liv som går så snabbt och som man så lätt glömmer bort om man inte har bilder som påminner en.

Att hålla sig uppdaterad och utvecklas inom fotografyrket är för mig som fotograf viktigt. Dels för att hela tiden ha en utmaning för mig själv att hela tiden bli bättre och lära mig nya saker, men också för att visa för mina kunder att jag håller en hög kvalitet och att du kan lita på att jag gör ett bra arbete och lämnar ifrån mig kvalitetsprodukter.

Vårt spetskompetens finns inom konstnärliga utomhusfotografering, Konstnärliga porträtt, reklam filmning, Green Screen filmning, Bröllopsfilmning, Event filmning, Studio fotografering med häftiga ljussättningar mm

K-G Z Fougstedts Främsta Awards

2020 Honourable Mention i Porträtt Fotografering

2020 Honourable Mention i Bröllops Fotografering

2020 Honourable Mention i Barnfotografering

2020 Honourable Mention i Gravid Fotografering

2020 Honourable Mention i Klassiskt Porträtt Fotografering

2020 Honourable Mention i Porträtt Fotografering

2020 Honourable Mention i Dockumentär Fototgrafering

2020 Honourable Mention i Bröllops Fotografering

2020 2nd place, Årets Bild i Sportbild

2017 1:a plats, Årets Bild

2014 Årets bild, Vardagsbild

2014 Sportshooter

2006 2nd place, Årets bild, Sportaction

2006 1:a plats, Årets NyhetsBild

2005 Årets bild, Sportreportage

2003 Årets bild, Konstnärligt Bild

Att få sina bilder granskade in i minsta detalj av de bästa fotografer i världen är otroligt givande & utvecklande men också väldigt nervöst när man tävlar.

Genom att tävla med mina bilder ser jag till att alltid hålla mig uppdaterad. Utvecklingen går riktigt snabbt framåt och förutom en egoboost så ger tävlingarna mig också ett kvitto på var jag står i konkurrensen bland alla fotografer i Sverige, i Europa, eller i världen.

© Copyright 2021 Carlsbecker Studios 

by KG Z Fougstedt

All Rights Reserved

  • Instagram
  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Tick tack