Photo-booth

Låt festen vara evig!

Våra Magic Mirrors är moderna selfie-speglar och representerar det allra senaste inom photobooth-teknologi. De utmärker sig genom sin elegans och tar minimalt med plats samtidigt som de interagerar med era gäster. Oavsett om det är ett bröllop, en mässa eller ett företagsevenemang anpassas spegeln efter er specifika tillställning och säkerställer att era minnen blir oförglömliga.

Upptäck Magin med Vår Interaktiva Fotobås-teknik

Låt oss skapa magi på ditt företagsevent genom att hyra vår exklusiva Magic Mirror. Skärmen visar er logotyp tillsammans med ert budskap, samtidigt som gästerna ser en perfekt reflektion av sig själva. Med några enkla tryck på skärmen fångas ett minnesvärt foto som kan skickas direkt till deras telefon och även skrivas ut.

Magic Mirror erbjuder en unik och minnesvärd fotoupplevelse för ditt event eller bröllop. Här är hur det fungerar:

Attraktiv Design som Lockar: Magic Mirror är inte bara en fotobås; det är en visuell attraktion i sig. Den attraktiva designen fångar gästernas uppmärksamhet och skapar en inbjudande atmosfär för oförglömliga ögonblick.

Enkel Användning för Alla: Vi har gjort det enkelt för dina gäster att skapa högkvalitativa bilder. Den inbjudande användarprocessen guidar dem genom varje steg, vilket gör fotograferingen till en rolig och problemfri upplevelse för alla inblandade. Det är en källa till skratt och glädje. När gästerna interagerar med Magic Mirror skapas en festlig atmosfär, och varje ögonblick blir en del av en rolig och minnesvärd upplevelse.

Effektiv Kontaktinsamling: Utöver att skapa fantastiska minnen fungerar Magic Mirror också som ett smart sätt att samla in kontaktuppgifter. Genom att erbjuda en lekfull interaktivitet under fotograferingen blir gästernas deltagande en möjlighet att samla värdefull information för framtida evenemang eller uppföljning.

  • Interaktiv touch-screen.
  • Högupplöst systemkamera.
  • Studioblixt för bästa ljusförhållanden.
  • Enkel delning via mobil eller e-post.
  • Snabba och högkvalitativa utskrifter.
  • Anpassade animationer med er branding.
  • Digitala tillbehör.
  • Professionella bakgrunder.
  • Alla bilder samlas digitalt efter eventet.
  • Effektiv kontaktinsamling

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Eventagentur eller privatperson, vi har en passande lösning för dig! Du är välkommen att ringa oss, oftast är ett kort telefonsamtal effektivare än att skicka flera mail fram och tillbaka. Om du hellre fyller ut formulär eller vill mejla så går det också bra.

e-post
telefon

Kontaktuppgifter